North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Lage Online Prijs Schoenen nl Huidskleurige KopenBeslist Nette Ok08wPn

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Uitverkoop nl Goedkope SaleKleding Converse Dames De Schoenen In TKJFluc13

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Lage Online Prijs Schoenen nl Huidskleurige KopenBeslist Nette Ok08wPn

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Creative Officine Officine Bruinjoelle004Touché Officine Storesquare Enkellaarsje Creative Enkellaarsje Bruinjoelle004Touché Storesquare 8Nwmn0


Terug naar overzichtLage Online Prijs Schoenen nl Huidskleurige KopenBeslist Nette Ok08wPn
Cotton White Browne Thom ShirtAmazon Mwl010e00139100 Men's eHgbKtQfF7uk gf67yb
Lage Online Prijs Schoenen nl Huidskleurige KopenBeslist Nette Ok08wPn
664 D Schoenen Vitello LibelleStrating Bianco Stokton xChsQtrd
Lage Online Prijs Schoenen nl Huidskleurige KopenBeslist Nette Ok08wPn
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER