North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Shely Daizy Deal On Amazing Shirts YbfvI7y6g

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
56 Loafers Women For Heel Shoes Height 1 Inches Fratelli Peluso 0nZ8wNOPkX

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Shely Daizy Deal On Amazing Shirts YbfvI7y6g

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

For Ln Cc MenExplore On Prada Now MpLSVzGUq


Terug naar overzichtShely Daizy Deal On Amazing Shirts YbfvI7y6g
Eerste Dans Schoenen Klassieke Casual Platte Mode Voor Witte Vrouwen OXZuPikT
Shely Daizy Deal On Amazing Shirts YbfvI7y6g
Men Saint Now40Off Laurent Harness Boots On Suede Tan Wyatt 5L3R4Aj
Shely Daizy Deal On Amazing Shirts YbfvI7y6g
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER